Kenttävannesahaus

Tarjoamme kenttävannesahausta Kajaanissa ja lähialueilla. Käytössämme on siirrettävä kenttävannesaha, jolla voi sahata myös ylisuurta puuta, jonka suurin paksuus voi olla 700 mm. Teemme mittatarkkaa sahausta, kaikki viralliset sahamitat 13- 300 mm, pituus 1 – 10 m, muut mitat asiakkaan toividen mukaan edelle mainittujen mittojen sisällä. Kenttävannesaha mahdollistaa monenlaisen sahauksen asiakkaan toiveiden mukaan, kaikkea puutavaraa aina rimoista hirsiaihioihin.  Voimme tehdä asiakkaan omasta puusta esim. pitkospuut, terassilaudat ja muun halutun lautatavaran toimitettuna sahallemme.

Sahauspalvelumme hinta on alkaen 37 €/tunti + alv riippuen sahattavan puun järeydestä.  Kysy tarjous kokonaishinnasta.

Pyöröhirsisorvaus

Tarjoamme myös pyöröhirsisorvausta Kajaanissa ja lähialueilla. Tuomme sorvin tarvittaessa asiakkaan tontille ja sorvaamme hirret esim. mökin, saunan tai vaikkapa ladon kehikoksi.

Sorvauspalvelumme hinnoitellaan tapauskohtaisesti työmäärän ja matkakustannusten mukaan.

Hirsirakennusten kengitys

Alimpien hirsien vaihto eli kengitys on hirsirakennuksen normaali huoltotoimenpide. Painuneet rakennukset ja lahosta kärsineet alimmat hirret on korjattavissa. Tarjoamme ammattimaista kengityspalvelua hirsirakennuksesi kunnostamiseksi uuteen uskoon.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, hinnoittelemme kokonaispalvelun korjaustarpeen mukaan. Teemme tarvittaessa myös rakennuksen kuntokartoituksen.

Uusittaviin rakennusten osiin saatavana meiltä myös tuppeensahattua haapa- ja kuusilautaa.